DACIA MANIFESTO CONCEPT CAR

Dacia Concept car
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ
Η Dacia αποκαλύπτει το πιο σύγχρονο πρωτότυπο μοντέλο της: Το Manifesto αποτελεί την ιδανική μετουσίωση των αξιών της μάρκας. Είναι ένα όχημα με στιβαρή σχεδίαση και οικολογικό προσανατολισμό.

Με αυτό το πρωτότυπο, σας φέρνουμε ακόμα πιο κοντά στην ύπαιθρο, δημιουργώντας έναν εύκολο και προσιτό τρόπο για να απολαύσετε τον καθαρό αέρα, κινούμενοι είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή.
Dacia Concept car
Το Manifesto είναι ένα super compact, εντελώς ανοιχτό SUV, που δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες του να νοιώσουν "ένα με την ύπαιθρο". Αυτός o ελαφρύς και αθόρυβος σύντροφος δίνει προτεραιότητα στην ευελιξία και όχι στην ταχύτητα. Με τον συγκεκριμένο τύπο οχήματος, σας δίνεται η δυνατότητα να μεταφερθείτε σε απομακρυσμένους ορεινούς προορισμούς, ή να επισκεφθείτε έναν υπαίθριο χώρο.

Το Manifesto δεν αναμένεται να μπει στην παραγωγή, ωστόσο παρουσιάζει όλες τις καινοτομίες μας, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που διατίθενται ήδη σε κάποια μοντέλα μας και που σύντομα θα ενσωματωθούν σε ολόκληρη τη γκάμα μας. Πρόκειται για καινοτομίες που είναι έτοιμες να λανσαριστούν και για άλλες που ενσωματώνουν νέες ιδέες οι οποίες θα παρουσιαστούν στα επόμενα χρόνια.

Μέσω του  Manifesto, η Dacia επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά το όραμά της για ένα ουσιώδες, "cool", στιβαρό, προσιτό, και φιλικό προς το περιβάλλον όχημα.
ESSENTIAL & COOL
Έξυπνες και προσιτές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Τόσο... "cool"!
ROBUST & OUTDOOR
Στιβαρή κατασκευή, παντός εδάφους που μπορεί να σας μεταφέρει όπου εσείς αποφασίσετε.
ECO-SMART
Για τη Dacia, η φιλικότητα προς το περιβάλλον και η οικονομία πηγαίνουν μαζί.

Essential & Cool

Τα αυτοκίνητά μας καλύπτουν τις ανάγκες σας, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Σχεδιάζουμε οικονομικές, ευέλικτες και προσαρμοσμένες λύσεις που εστιάζουν στα ουσιώδη: δηλαδή στην κάλυψη των αναγκών σας. Το όνομα Dacia είναι συνυφασμένο με τις έξυπνες, προσιτές και "cool" λύσεις.

Robust & Outdoor

Αγαπάτε τη μαγεία της υπαίθρου; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Τα αυτοκίνητά μας έχουν τη φήμη ότι είναι πρακτικά, στιβαρά και αξιόπιστα, ανεξάρτητα από τις συνθήκες του δρόμου. Εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους; Ή μήπως απλώς αναζητάτε την επανασύνδεση με τη φύση. Το νέο πρωτότυπο της Dacia είναι φτιαγμένο για εσάς.
ΠΑΝΤΟΣ ΕΔΑΦΟΥΣ
Το Manifesto διαθέτει όλα τα ιδανικά χαρακτηριστικά. Σύστημα 4κίνησης, μεγάλη απόσταση από το έδαφος, μεγάλους τροχούς και αμάξωμα που αντέχει στη χρήση ακόμα και στα πλέον δύσβατα και σκληρά εδάφη.
ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ
Μέσα και έξω. Αυτήν τη στιγμή προσπαθούμε να κάνουμε το εσωτερικό των αυτοκινήτων μας — μαζί και τα πατάκια και τα καλύμματα των καθισμάτων— πιο ανθεκτικό στο χρόνο και πιο εύκολο στον καθαρισμό του. Όλες οι σχετικές εφαρμογές θα παρουσιαστούν στα αυτοκίνητά μας από το επόμενο έτος.
Σκοπός μας είναι να μην αφήσουμε καμία εξόρμηση ανεκμετάλλευτη, γι' αυτό υιοθετήσαμε αυτά τα καινοτόμα και πρακτικά χαρακτηριστικά:
Dacia concept car - sièges
Έξυπνος σχεδιασμός καθισμάτων
Με μία απλή κίνηση, τα καλύμματα των καθισμάτων αφαιρούνται και γίνονται "sleeping bags".
Dacia concept car - toit
Οροφή πολλαπλών χρήσεων
Η οροφή πολλαπλών χρήσεων είναι εξαιρετικά ευέλικτη. Αναδιπλώνεται και περιλαμβάνει ρυθμιζόμενες μπάρες οροφής για τη μεταφορά όλων των τύπων αποσκευών. Πρόκειται την εξέλιξη του συστήματος με τις μπάρες οροφής πολλαπλών χρήσεων, που υπάρχουν ήδη στα Sandero Stepway και Jogger.
Dacia concept car - planche de travail
Ευκολότερη μεταφορά φορτίων
Το να μπορείτε να μεταφέρετε όσα χρειάζεστε είναι πολύ σημαντικό για σας. Το Manifesto διαθέτει έναν ειδικό γάντζο (βαρούλκο) για να σας βοηθά να μεταφέρετε και να στερεώνετε τον εξοπλισμό σας. Έχουμε επίσης σχεδιάσει ένα αξεσουάρ για τη μετατροπή του πίσω μέρους σε τραπέζι ή πάγκο εργασίας.

Eco-smart

Στη Dacia, αποστολή μας είναι να εξελίξουμε πιο φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα μέσω του οικονομικού και υπεύθυνου σχεδιασμού. Για να εξερευνήσετε τον κόσμο χωρίς να αφήνετε το ίχνος σας στο περιβάλλον, το Manifesto έχει ένα εξαιρετικά μικρό αποτύπωμα άνθρακα. Αυτό το οικονομικό και ελαφρύ πρωτότυπο ενσωματώνει επίσης και διάφορες έξυπνες καινοτομίες όπως το υλικό Starkle® και τα ελαστικά χωρίς αέρα.
ανακαλύψτε επίσης...
The Dacia philosophy

Η φιλοσοφία της Dacia

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ   >

Dacia Spring

Dacia Spring electric

* ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ