Η DACIA ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ UTMB®

Η Dacia ενώνει τις δυνάμεις της με την UTMB® World Series, τον μεγαλύτερο διοργανωτή υπερμαραθωνίων ανώμαλου δρόμου (Ultra-Trail) στον κόσμο. Στόχος τους η από κοινού προώθηση των κοινών τους αξιών: της αλληλεγγύης, της ομαδικότητας και της οικολογικής υπευθυνότητας.

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ

ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΗΝ UTMB®;
Η UTMB® World Series είναι ένας διεθνής οργανωτής υπερμαραθωνίων σε ανώμαλο δρόμο (Ultra-Trail). Προσφέρει σε δρομείς από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία συμμετοχής σε αγώνες ανωμάλου δρόμου στα πιο εντυπωσιακά μέρη και προορισμούς του κόσμου.
Η Dacia μοιράζεται πολλές κοινές αξίες με τον νέο της συνεργάτη, την UTMB® World Series :
  • το πνεύμα της αλληλεγγύης
  • την ομαδικότητα
  • την οικολογική υπευθυνότητα
Στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Dacia ξεφεύγει από τα στερεότυπα και επεκτείνεται στον τομέα των υπαίθριων δραστηριοτήτων. Αυτή η συνεργασία με την UTMB® World Series προσφέρει σε όλους έναν νέο τρόπο να απολαμβάνουν, μέσω του τρεξίματος, την επαφή με τη φύση.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ! DACIA UTMB® MONT-BLANC ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Η Dacia υπέγραψε συνεργασία με το Dacia UTMB® Mont-Blanc, τον παγκοσμίου φήμης οργανωτή υπερμαραθωνίων ανώμαλου δρόμου. Γιορτάζοντας την 20η επέτειό του το 2023, αυτή η παγκόσμια διοργάνωση προσελκύει περισσότερους από 10.000 δρομείς κάθε χρόνο και είναι μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις της φύσης. 

Θέλετε να συμμετάσχετε στην περιπέτεια;

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΓΩΝΩΝ 2023

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
13-16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΙΟΥΝΙΟΣ
ΙΟΥΛΙΟΣ
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
03-05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-
3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
08-10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
14-17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-
1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
03-04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ DACIA ΤΗΣ UTMB®