ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ DACIA

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ
Η Dacia ξεχωρίζει στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας χάρη στο αντισυμβατικό της πνεύμα. Το μυστικό είναι η ρεαλιστική της προσέγγιση. Σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και πιο πολύπλοκος, εξακολουθούμε να εστιάζουμε την προσοχή μας στα θεμελιώδη: στόχος μας είναι να κάνουμε το καινούργιο αυτοκίνητο προσιτό σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ
Ξεκινάμε με κάτι που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για εσάς: να χρησιμοποιείτε ένα αυτοκίνητο που να αντέχει στο χρόνο και να βασίζεστε σε αυτό σε καθημερινή βάση. Τα αυτοκίνητά μας είναι ευρύχωρα, αξιόπιστα και πρακτικά. Ενσωματώνουν αποδεδειγμένα αξιόπιστες τεχνολογίες. Με λίγα λόγια, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Στη Dacia, προσφέρουμε ξεκάθαρες και απλές λύσεις, ώστε να σας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσετε με απόλυτη ηρεμία το αυτοκίνητό σας.
Η μάρκα Dacia

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

ΠΡΟΣΙΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τα προϊόντα μας στην καλύτερη τιμή. Σε αντίθεση με άλλους κατασκευαστές αυτοκινήτων, στη Dacia η τιμή λαμβάνεται εξαρχής υπόψη. Από τη σχεδίαση μέχρι την κατασκευή και την πώληση ενός οχήματος, προσπαθούμε να βελτιστοποιούμε σε κάθε βήμα το κόστος, ώστε να πληρώνετε μόνον για ό,τι χρειάζεστε. Dacia σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να θυσιάσετε κάτι όταν επιλέγετε να αγοράσετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο.


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ DACIA;

L'histoire Dacia
Η ιστορία της Dacia
Dacia in [pays]
H Dacia στην Ελλάδα