Η DACIA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η DACIA ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η Dacia, η δεύτερη μεγαλύτερη μάρκα του Ομίλου Renault με την εξαιρετικά δυναμική παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει κατακτήσει και το ελληνικό κοινό χάρη στα αξιόπιστα μοντέλα της με τη στιβαρή σχεδίαση, την οικονομία, τη χρήση έξυπνων και χρήσιμων τεχνολογιών αλλά και το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος χρήσης.

Η αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Dacia στην Ελλάδα έχει ανατεθεί από την αυτοκινητοβιομηχανία του Ομίλου Renault, στον κ. Βασίλη Θεοχαράκη. Η οικογένεια Β. Θεοχαράκη διαθέτει ένα από τα ισχυρότερα χαρτοφυλάκια σε πολλούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, με πολυετή και ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου και αποτελεί επιλογή στρατηγικής σημασίας για τη Dacia.

H TEOREN MOTORS Α.Ε., ως μέλος, πλέον, των επιχειρήσεων Β. Θεοχαράκη, στοχεύει να αναδείξει τη Dacia στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων των καταναλωτών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου πριν και μετά την πώληση.

Τα μοντέλα της Dacia έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, με Νο1 το Dacia Duster, που σημειώνοντας 400.000 πωλήσεις το 2014, αναδείχθηκε το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο του Ομίλου Renault, Η Dacia ξαφνιάζει ευχάριστα με τη διαφοροποιημένη σχεδίαση των μοντέλων της, αποτελώντας μια ξεχωριστή και αξιόπιστη πρόταση, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

Στόχος της επιχειρηματικής οικογένειας Βασίλη Θεοχαράκη, είναι να αναπτύξει ένα νέο στρατηγικό σχεδιασμό για τη Dacia στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντάς τους έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά του αυτοκινήτου.

Επισκεφθείτε σήμερα την πλησιέστερη έκθεση Dacia
και κάντε την πιο συμφέρουσα επιλογή!