Νέα

AN EMISSIONS FREE TRIP AROUND MONT BLANC
ΜΕ ΤΗ DACIA ΣΤΟ MONT BLANC ΤΩΝ ΑΛΠΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ

27 Σεπτεμβρίου 2022

Με την Dacia ως επίσημο συνεργάτη στο αγώνα γύρω από το Mont Blanc στις Άλπεις, έτρεξαν σχεδόν 2.500 δρομείς. Ο Ισπανός Kilian Jornet και ο Γάλλος Mathieu Blanchard κάλυψαν 171 χιλιόμετρα σε υψόμετρο 10.042 μέτρων.

Η Dacia στράφηκε προς το άθλημα του ανώμαλου δρόμου, καθώς αυτό συμβαδίζει με τις αξίες της, αφού είναι ένας χώρος όπου οι δρομείς συνδέονται με τη φύση, ξεπερνώντας τα όριά τους. Έτσι μαζί με την UTMB® World Series συνυπέγραψαν μια πολυετή συμφωνία συνεργασίας.

Dacia
DACIA JOGGER: ΕΙΚΟΝΙΚA ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ DESIGN

1 Ιουλίου 2022

Ο σχεδιασμός των αυτοκινήτων γνωρίζει ραγδαία εξέλιξη εδώ και δεκαετίες. Ενώ οι σχεδιαστές έχουν αντικαταστήσει το μολύβι με τη μέθοδο του 3D modelling, οι μηχανικοί δοκιμάζουν τα μελλοντικά μοντέλα πολύ πριν τα πρώτα φυσικά πρωτότυπα πάρουν σάρκα και οστά. Πώς γίνεται αυτό; Χάρη στο CAVE (Cave Automatic Virtual Environment), μία πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας που επιτρέπει σε κάποιον να κινηθεί γύρω και εσωτερικά του αυτοκινήτου, κατά τη φάση του σχεδιασμού του. Στο Τεχνικό Κέντρο του Titu στα νότια της Ρουμανίας, οι ομάδες της Dacia βιώνουν μία καθηλωτική εμπειρία δοκιμών. Με αυτό τον τρόπο, βελτιστοποίησαν τις δυνατότητες εσωτερικής διαμόρφωσης και την ευρυχωρία στο καινούργιο Dacia Jogger. Ας ανακαλύψουμε την ιστορία.
Dacia
ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ DACIA. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

15 Ιουνίου 2022
 • Η νέα εταιρική ταυτότητα της Dacia υιοθετείται από όλη τη γκάμα μοντέλων
 • Νέο σήμα ‘Dacia Link’, νέο λογότυπο, νέα χρώματα… αλλά το ίδιο ουσιαστικό design

Μετά την αλλαγή στις γραμματοσειρές και τα έντυπα επικοινωνίας, τη σκυτάλη πήρε η αλλαγή στην εταιρική εικόνα του δικτύου αντιπροσώπων και τώρα είναι η σειρά των αυτοκινήτων να υιοθετήσουν τη νέα εταιρική ταυτότητα της Dacia.

Πέρα από μια απλή αλλαγή στη σχεδίαση, η νέα ταυτότητα ενσωματώνει μια δέσμευση για το μέλλον, ενώ βασίζεται στις δυνατές αξίες που βρίσκονται πίσω από το success story της Dacia.
Dacia
10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ DACIA

06 Μαΐου 2022

Την Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, στο εργοστάσιο του Mioveni στη Ρουμανία, ένα Duster Extreme L.E. σε χρώμα Urban Grey, έβγαλε μια αναμνηστική και άκρως συμβολική φωτογραφία ακριβώς μπροστά στη γραμμή συναρμολόγησης. Πρόκειται για το 10.000.000στο όχημα της Dacia που παράγεται από τη γέννηση της μάρκας.

Πιο αναλυτικά,
 • 2,6 εκατομμύρια Dacia Sandero & Sandero Stepway, το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις λιανικής στην Ευρώπη, από το 2017
 • 2,3 εκατομμύρια Dacia 1300 (με τις διάφορες παραλλαγές του)
 • 2,1 εκατομμύρια Dacia Duster, το SUV με τις περισσότερες πωλήσεις λιανικής στην Ευρώπη, από το 2018
 • 1,95 εκατομμύρια Dacia Logan και Logan MCV
Dacia
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ DACIA ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

11 Φεβρουαρίου 2022

Το 2021, το μερίδιο αγοράς της DACIA στην ευρωπαϊκή αγορά λιανικών πωλήσεων επιβατικών αυτοκινήτων, έφτασε στο επίπεδο ρεκόρ του ρεκόρ για την ελληνική αγορά.

Για την ίδια χρονική περίοδο, η DACIA σημείωσε ένα ακόμα ρεκόρ για την ελληνική αγορά, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στις πωλήσεις λιανικής, με μερίδιο 8,2%.

To νέο DACIA Duster τον Ιανουάριο ήταν το C –SUV με τις περισσότερες πωλήσεις της ελληνικής αγοράς, ενώ σκαρφάλωσε στο Top5 των συνολικών πωλήσεων επιβατικών αυτοκινήτων.
Dacia
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΤΟ 2021 Η DACIA ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ TOP 3 ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

28 Ιανουαρίου 2022

Το 2021, το μερίδιο αγοράς της DACIA στην ευρωπαϊκή αγορά λιανικών πωλήσεων επιβατικών αυτοκινήτων, έφτασε στο επίπεδο ρεκόρ του 6,2%, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία της, η μάρκα κατέκτησε την 3η θέση των ευρωπαϊκών πωλήσεων λιανικής.

Η DACIA αναδείχτηκε πρώτη μάρκα σε πωλήσεις ιδιωτικών αυτοκινήτων στη Γαλλία και τη Ρουμανία, ενώ βρίσκεται στο Top 5 σε 9 άλλες ευρωπαϊκές αγορές (Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Αυστρία, Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία και Κροατία). Στη Γερμανία, η μάρκα βρίσκεται στο Top10, ενώ είναι 1η δύναμη στην αγορά του Μαρόκου.
DACIA SPRING BEST BUY CAR OF EUROPE 2022
TO DACIA SPRING ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ BEST BUY CAR OF EUROPE ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022

16 Δεκεμβρίου 2021

Η κριτική επιτροπή του ανεξάρτητου ευρωπαϊκού δημοσιογραφικού οργανισμού AUTOBEST, που αποτελείται από 32 δημοσιογράφους από ισάριθμες ευρωπαϊκές χώρες, ανέδειξε το Dacia Spring ως το Ευρωπαϊκό Best Buy Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022.

Επικρατώντας άνετα του ανταγωνισμού, η κριτική επιτροπή επέλεξε το Dacia Spring, όχι απλά ως το καλύτερο, αλλά και ως το πιο συμφέρον αυτοκίνητο ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

Και αυτή αποτελεί μια πολύ σπουδαία πρωτιά, καθώς ο θεσμός του AUTOBEST, στα 21 χρόνια παρουσίας του, αναδεικνύει για πρώτη φορά νικητή ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Dacia
DACIA JOGGER:
ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ 7ΘΕΣΙΟ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

3 Σεπτεμβρίου 2021

Η Dacia φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία C, με ένα νέο και προσιτό οικογενειακό μοντέλο, που θα προσφέρεται σε 5θέσιες και 7θέσιες εκδόσεις.

Το Dacia JOGGER αποτελεί τον 4ο πυλώνα της προϊοντικής στρατηγικής της Dacia . Σε συνέχεια της παρουσίασης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου πόλης, του Spring , του νέου Sandero , και του SUV Duster , η Dacia διευρύνει τη γκάμα των οικογενειακών της αυτοκινήτων με ένα νέο, 7θέσιο μοντέλο.

Dacia
Το νέο Dacia SANDERO πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη

2 Σεπτεμβρίου 2021

Το νέο Dacia Sandero αναδείχτηκε σε πρώτη δύναμη στις ευρωπαϊκές πωλήσεις τον Ιούλιο του 2021.

Τα νέα Dacia Sandero Streetway και Sandero Stepway λανσαρίστηκαν την προηγούμενη άνοιξη σε Ευρώπη και Ελλάδα και έγιναν αμέσως αγαπητά από το αγοραστικό κοινό.

Dacia
Νέα DACIA SANDERO STREETWAY & STEPWAY:
Απλά. Ό,τι χρειάζεσαι!
23 Απριλίου 2021

Τα Νέα Dacia SANDERO STREETWAY & STEPWAY ξεκινούν την εμπορική τους πορεία και στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για 2 ξεχωριστά, νέα μοντέλα, που έχουν συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, είναι σύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα και απόλυτα χρηστικά, χωρίς να ξεχνάνε τις βασικές αξίες της Dacia, όπως η απλότητα και η αξιοπιστία, ενώ αιχμή του δόρατος είναι η ασυναγώνιστη τιμή τους.
Dacia
Dacia LODGY:
Ευρυχωρία και χρηστικότητα μεγάλου, με τιμή μικρού
7  Οκτωβρίου 2020

 • Το Dacia LODGY είναι πολυχρηστικό μοντέλο (MUV: Multi Utility Vehicle) που προσφέρει ένα πολύ άνετο εσωτερικό, ικανό να φιλοξενήσει μέχρι 7 επιβάτες.
 • Με μήκος 4,5 μ. και μεταξόνιο 2,81 μ., το Dacia LODGY είναι τόσο άνετο, όσο ένα μοντέλο κατηγορίας C, αλλά σε τιμή μοντέλου κατηγορίας B.
 • Με χώρο αποσκευών από 207 - 1.861 λίτρα, το Dacia Lodgy προσφέρει ασυναγώνιστη ευελιξία και πρακτικότητα, σε 7θέσια, 5θέσια ή 2θέσια διάταξη.
Dacia
All-new Dacia SANDERO, SANDERO STEPWAY & LOGAN:
Ουσιαστικά, σύγχρονα και 3 φορές καλύτερα !
7 Σεπτεμβρίου 2020

 • Η Dacia προσδιορίζει από την αρχή το «ουσιαστικό αυτοκίνητο», τοποθετώντας το στην καρδιά των σύγχρονων καταναλωτικών αναγκών.
 • Η 3η γενιά των μοντέλων της Dacia έρχεται πλήρως ανανεωμένη και μοντέρνα
 • Ραντεβού στις 29 Σεπτέμβρη 2020, για την πλήρη αποκάλυψη των νέων Dacia SANDERO, SANDERO STEPWAY & LOGAN.
Dacia
DACIA Success Story
15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ευρώπη
28 Μαΐου 2020


Με αφετηρία το 2005, με ένα και μοναδικό μοντέλο, έως σήμερα, με μία πλήρη και πολυποίκιλη γκάμα μοντέλων, με 6,5 εκατομμύρια πελάτες, η Dacia, είναι το πιο επιτυχημένο case study της αυτοκινητοβιομηχανίας .
Dacia
Dacia DUSTER.
O ηγέτης στην οικονομία τώρα και ηγέτης στην αυτονομία, με τον turbo κινητήρα βενζίνης 1.0 TCe 100hp και στην έκδοση ECO-G με εργοστασιακό LPG
17 Μαρτίου 2020


To Dacia DUSTER είναι τώρα διαθέσιμο και στην Ελλάδα με τον νέο turbo κινητήρα βενζίνης 1.0 TCe 100hp και στην έκδοση ECO-G, με εργοστασιακό σύστημα υγραερίου (LPG).
Dacia
DACIA SPRING ELECTRIC
Το μοντέλο που σηματοδοτεί την απαρχή της ηλεκτρικής επανάστασης για τη Dacia

3 Μαρτίου 2020

Πιστή στη φήμη της ως ένας «παίκτης που αλλάζει τα δεδομένα στο αυτοκίνητο», η Dacia είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην εντυπωσιακή ιστορία της, με το λανσάρισμα του ηλεκτρικού Spring Electric, ενός concept-car που αποτελεί τον προπομπό του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Dacia. Με το Spring Electric, η Dacia είναι ο πρωτοπόρος της προσιτής ηλεκτρικής επανάστασης.
Dacia
Η Automotivo Α.Ε.Β.Ε., o νέος συνεργάτης των Renault & Dacia στο Χαλάνδρι

8 Οκτωβρίου 2019

Η TEOREN MOTORS A.E. καλωσορίζει την Automotivo Α.Ε.Β.Ε. στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών των μαρκών Renault & Dacia στην Ελλάδα, δηλώνοντας ηχηρά την παρουσία της με νέα, κάθετη μονάδα στα Βόρεια Προάστια.
Dacia
Νέος turbo κινητήρας βενζίνης 1.3 TCe για το Dacia Duster

9 Μαΐου 2019

Αποκτήστε τώρα το δημοφιλές Dacia Duster με το νέο κινητήρα βενζίνης με κορυφαία απόδοση 130 και 150 ίππων
Τώρα, το Dacia DUSTER έρχεται εφοδιασμένο με τον πιο σύγχρονο turbo κινητήρα βενζίνης στην αγορά, τον κορυφαίο Energy 1.3 TCe. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Συμμαχίας του Groupe Renault με την Daimler, για ένα κινητήριο σύνολο που εγγυάται τη μέγιστη οδηγική ευχαρίστηση, προσφέροντας υψηλή ροπή από τις χαμηλές στροφές, συνεχή παροχή της ροπής μέχρι το υψηλό φάσμα στροφών, αλλά και χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2.
Dacia
Το Groupe Renault στο 1ο Motor Show Επαγγελματικού Οχήματος (ΟΚΑΑ Edition)
28 Μαρίου 2019

To Groupe Renault, δίνει δυναμικό παρόν στο 1ο Motor Show Επαγγελματικού Οχήματος, στην Κεντρική Λαχαναγορά Ρέντη, με τις πιο αντιπροσωπευτικές και πλήρεις προτάσεις στον τομέα των ελαφρών φορτηγών των μαρκών Renault & Dacia, το Renault Clio VAN και το Dacia Dokker VAN.
Dacia
H TEOREN MOTORS Α.Ε. (Renault & Dacia Ελλάδας) στηρίζει τους πληγέντες των πυρκαγιών της Ανατολικής Αττικής
27 Ιουλίου 2018

Η εταιρεία TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ εκφράζει την οδύνη της για τις τραγικές ανθρώπινες απώλειες και τη συμπαράστασή της στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου 2018 στην Ανατολική Αττική και προσφέρει πέντε (5) καινούργια αυτοκίνητα Renault Clio.
Dacia
Dacia Dokker Van: Πρωταθλητής και στην οικονομία συντήρησης!
22 Μαίου 2018

Κόστος συντήρησης μόλις 0,5 ευρώ/ημέρα !Το Dacia Dokker Van, χάρη στα ξεχωριστά προϊοντικά χαρακτηριστικά του, αλλά και την ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή αγοράς, έχει ξεχωρίσει ως μία από τις πλέον αποδοτικές λύσεις για τους επαγγελματίες που αναζητούν ένα σύγχρονο Vanette. Οι κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες (750κιλά ωφέλιμο βάρος, έως 3,9κ.μ. ωφέλιμος όγκος) σε συνδυασμό με τις επιλογές τύπου διαχωριστικού (χωρίς χρέωση), καθιστούν το Dokker Van ιδανικό για ένα μεγάλο εύρος επαγγελμάτων και δραστηριοτήτων.
Dacia
Νέο Dacia Duster: Το μόνο που έμεινε ίδιο, είναι η τιμή!
13 Φεβρουαρίου 2018

Ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο, το ίδιο κορυφαίο Value for Money Το Dacia DUSTER, το πιο επιτυχημένο μοντέλο της Dacia και ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στην Ευρωπαϊκή αγορά, περνάει στη 2η γενιά του. Πλήρως ανανεωμένο, με νέο σχεδιασμό που ξεχωρίζει και επανασχεδιασμένο εσωτερικό, συνεχίζει να αποτελεί το μέτρο σύγκρισης όσον αφορά στην αντοχή, προσφέροντας πλέον κορυφαία πρακτικότητα, εργονομία και αναβαθμισμένη απτή ποιότητα.
Dacia
Στην Ελλάδα η Παγκόσμια Δημοσιογραφική Παρουσίαση του νέου Dacia Duster!
2 Νοεμβρίου 2017

Την Ελλάδα και συγκεκριμένα την περιοχή της Ανατολικής Αττικής επέλεξε η Dacia για την Παγκόσμια Δημοσιογραφική Παρουσίαση του νέου Dacia Duster. Το Duster, αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα τόσο της Dacia, όσο και του GROUPE RENAULT, ξεχωρίζοντας για το μοναδικό του χαρακτήρα, τις υψηλές δυνατότητες, αλλά και το κορυφαίο value for money.
Dacia
To GROUPE RENAULT στην Cargo Truck & Van 2017
30 Οκτωβρίου 2017

Η ολοκληρωμένη πρόταση για τον επαγγελματία και την επιχείρηση Με την Πανελλαδική Παρουσίαση του Dacia Dokker Van που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της έκθεσης Cargo Truck & Van 2017 (4-6/11 METROPOLITAN EXPO), το GROUPE RENAULT παρουσιάζει την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση για κάθε επαγγελματία και.
Dacia
Φθινοπωρινή περίοδος με νέες σημαντικές παρουσίες για το GROUPE RENAULT στην Ελληνική Αγορά
22 Σεπτεμβρίου 2017

Το τελευταίο 3μηνο του έτους η παρουσία του GROUPE RENAULT στην Ελληνική Αγορά θα ενισχυθεί περαιτέρω με δύο νέες πολύ σημαντικές παρουσίες. Το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων και Επισκευαστών Renault & Dacia ενημερώθηκε σε πρόσφατη εκδήλωση για τα νέα μοντέλα που θα ενταχθούν στην γκάμα των δύο εταιρειών.
Dacia
Νέα Dacia Sandero, Sandero Stepway και Duster: Πιο ολοκληρωμένα από ποτέ, πιο προσιτά από ποτέ!
15 Ιουνίου 2017

Η ανανεωμένη γκάμα της Dacia, προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση με μοντέλα που χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό τους, τον πλήρη εξοπλισμό, αλλά και την τεχνολογία του GROUPE RENAULT που ενσωματώνουν, καταφέρνουν όσο κανένα άλλο αυτοκίνητο να προσφέρουν τόσα πολλά ζητώντας τόσο λίγα.