ΝΕΟ DUSTER

Συστήματα πολυμέσων του Duster

Νέες λειτουργίες που διευκολύνουν ακόμα περισσότερο την καθημερινότητά σας
Νέο Media Nav Live
Ετοιμαστείτε για μία πρωτόγνωρη εμπειρία δικτυωμένης οδήγησης. Ανακαλύψτε το Media Nav Live μέσα από την εύχρηστη οθόνη των 10” του ταμπλό.

Χάρη στο Media Nav Live, αποκτάτε πρόσβαση σε μία πληθώρα εύχρηστων και μοντέρνων λειτουργιών: Δικτυωμένη πλοήγηση, Δικτυωμένες υπηρεσίες, App Store, Ασύρματη αντιστοίχιση (mirroring) του smartphone, Ηχοσύστημα Arkamys 3D.

Νέο Media Control
Το smartphone σας μεταμορφώνεται σε on board computer. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Dacia Media Control (διαθέσιμη για Android και iOS), το smartphone σας ενσωματώνεται πανεύκολα στην οθόνη πολλαπλών λειτουργιών του αυτοκινήτου σας.

Το νέο Dacia Media Control διαθέτει αναβαθμισμένο interface για να σας προσφέρει τις πιο βασικές λειτουργίες. Ανακαλύψτε το Travel Companion for Media Control, την εφαρμογή που παρακολουθεί τα σημάδια κόπωσης του οδηγού, και προτείνει στάσεις ανάπαυσης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Νέο Media Display
Οδηγείστε με απόλυτη ηρεμία με τη βοήθεια του Media Display!
Με τη μεγάλη οθόνη αφής 10 ιντσών, το Νέο Media Display σας βοηθά να διαχειρίζεστε εύκολα τις κλήσεις και τη μουσική σας. Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευθείτε την ασύρματη σύνδεση με αντιστοίχιση του smartphone σας, ώστε να εμφανίσετε στην οθόνη του αυτοκινήτου, όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές. 

Με το smartphone σας και το πακέτο των εξ αποστάσεως υπηρεσιών, μπορείτε να εντοπίσετε το όχημά σας σε έναν χάρτη, να ενεργοποιήσετε από απόσταση τα φώτα ή την κόρνα για να βρείτε τη θέση που έχετε παρκάρει σε ένα μεγάλο πάρκινγκ. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα χιλιόμετρα και την υπολειπόμενη αυτονομία, και να χρησιμοποιείτε την επιλογή ενημερώσεων FOTA* για έως και 5 χρόνια. 

* FOTA = Firmware over the air. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις λογισμικού χωρίς να χρειάζεται να πάτε στην αντιπροσωπεία