ΝΕΟ DUSTER

Αξεσουάρ του Duster

Όλα όσα χρειάζονται για να εξατομικεύσετε το δικό σας Duster
Προετοιμαστείτε για περιπέτεια
Αποκλειστικά αξεσουάρ ‘InNature’ σχεδιασμένα και εξελιγμένα για τις δικές σας ανάγκες!
Πακέτο ύπνου (Sleep pack)
Πακέτο ύπνου (Sleep pack)
Το πακέτο Ύπνου από την γκάμα των αξεσουάρ της Dacia InNature, περιλαμβάνει ένα κιβώτιο 3-σε-1 με ένα αναδιπλούμενο στρώμα. Εύκολο στην τοποθέτηση και απεγκατάσταση, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και ένα τραπέζι φαγητού κάτω από την προστασία της πίσω πόρτας του αυτοκινήτου σας. Επιπλέον, σε λιγότερο από 2 λεπτά, μπορείτε να ανοίξετε το διπλό κρεβάτι μήκους 190εκ. και πλάτος που φτάνει τα 130εκ. χάρη στις πλευρικές επεκτάσεις που φτάνουν μέχρι τις πίσω πόρτες.
Περσίδες συσκότισης
Περσίδες συσκότισης
Το Duster σας εξασφαλίζει έναν άνετο και με απόλυτη ιδιωτικότητα ύπνο, καθώς θα είστε και προστατευμένοι από το εξωτερικό φως. Εκτός από το πακέτο Ύπνου, αυτό το πλήρες σετ περσίδων συσκότισης δημιουργεί σχεδόν απόλυτο σκοτάδι.
Σχάρα οροφής
Σχάρα οροφής
Μεταφέρετε τα ογκώδη υπάρχοντά σας χάρη σε αυτή τη σχάρα οροφής από τη σειρά αξεσουάρ Dacia InNature. Μπορεί να μεταφέρει αντικείμενα έως και 65 κιλά και να χρησιμοποιηθεί με αρθρωτές μπάρες οροφής ή με βοηθητικές μπάρες οροφής.

Το Duster στην καθημερινότητά σας
Τα βασικά για εσάς και την οικογένειά σας
Duster - Shark fin aerial
Κεραία σε σχήμα πτερυγίου
Προσθέστε μία νότα κομψότητας και μοντέρνας εμφάνισης με την κεραία σε σχήμα πτερυγίου που ταιριάζει ιδανικά με το design του αμαξώματος και διαθέτει συμβατότητα λήψης εκπομπών Digital Audio Broadcasting (DAB).
Εύκολα στην τοποθέτηση αξεσουάρ μεταφοράς στην οροφή, όπως η σχάρα οροφής ή η μπαγκαζιέρα οροφής.
Duster - Towbar bicycle rack
Βάση μεταφοράς ποδηλάτων στον κοτσαδόρο
Σας δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε όλα τα ποδήλατα της οικογένειάς σας, έως 3 ποδήλατα και 60 κιλά, εύκολα, με ασφάλεια και χωρίς καμία προσαρμογή.

Αξεσουάρ Youclip
Νέα έξυπνα αξεσουάρ “Dacia style”.