Sandero Stepway crossover

SANDERO STEPWAY

Το στιβαρό & ευέλικτο crossover

από

17.740 €

ή από 5€/ημέρα


* O υπολογισμός των 5€/ημέρα αφορά την έκδοση Sandero STEPWAY Essential TCe 90 με τις εξής παραδοχές: Λιανικη τιμή : 17.740 ευρώ με 47% προκαταβολή και εξόφληση σε 84 μήνες

DESIGN

ΕΝΑ ΣΤΙΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟ CROSSOVER

Εντυπωσιακή εμφάνιση, ρευστές οριζόντιες γραμμές, νέα φωτιστική υπογραφή LED με το χαρακτηριστικό σχήμα Ύ΄ της μάρκας και μεγάλη απόσταση από το έδαφος... Το Sandero Stepway αναδεικνύει την πλήρως ανασχεδιασμένη εμφάνισή του, τονίζοντας ταυτόχρονα και τον Crossover χαρακτήρα του. Καθήστε απλά στο χρηστικό και ευρύχωρο εσωτερικό του και ζήστε με απόλυτη άνεση την εμπειρία κάθε περιπετειώδους μετακίνησής σας.
Sandero Stepway crossover front view
Αναβαθμισμένη εμφάνιση crossover : τόσο από μπροστά...
Το Sandero Stepway τονίζει τον crossover χαρακτήρα του χάρη στο ξεχωριστό εμπρός μέρος του, που γίνεται πιο εμφατικό από την μοναδική μάσκα και τα φωτιστικά σώματα με τη χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή σχήματος Ύ΄. 
Sandero Stepway crossover profil
...όσο και πλευρικά...
Αυξημένη απόσταση από το έδαφος, αρθρωτές μπάρες οροφής, πλευρικά προστατευτικά, πλήρως ενσωματωμένα προστατευτικά στα ‘φρύδια΄ των φτερών, ακτινωτές ζάντες αλουμινίου 16”... Το Sandero Stepway συνδυάζει ιδανικά στο στυλ με τη στιβαρότητα. 
Sandero Stepway crossover rear view
...αλλά και από πίσω.
Φωτιστικά σώματα σε σχήμα ‘Υ΄, ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, πόρτα χώρου αποσκευών με ενσωματωμένο κουμπί ανοίγματος, ανασχεδιασμένη προστατευτική ποδιά, κ.α. Το Sandero Stepway αντανακλά με τον πιο εμφατικό τρόπο το crossover στυλ του.
Interior - Sandero Stepway
Πρακτικό και λειτουργικό εσωτερικό
Σύγχρονος πίνακας οργάνων, ψηλά τοποθετημένη κεντρική κονσόλα  με υποβραχιόνιο και αποθηκευτικό χώρο, μεγάλη οθόνη 8” για εύκολη ανάγνωση των πληροφοριών χωρίς να χρειάζεται να τραβήξετε το βλέμμα σας από το δρόμο... Ταξιδέψτε με απόλυτη άνεση!
Sandero Stepway - Interior
Δυναμικό φινίρισμα
Χειρολαβές θυρών με νέα σχεδίαση, ειδική ταπετσαρία Stepway, εντυπωσιακός εσωτερικός διάκοσμος με πορτοκαλί λεπτομέρειες, αποκλειστικά σήματα “Stepway”… Το Sandero Stepway αντικατοπτρίζει παντού το ξεχωριστό στυλ του.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΕΥΕΛΙΞΙΑ
Modular roof bars Sandero Stepway
Αρθρωτές ράγες οροφής
Κάποια στιγμή, είχατε ανάγκη να μεταφέρετε ένα ποδήλατο. Κατόπιν, χρειάστηκε να τοποθετήσετε μία μπαγκαζιέρα οροφής. Είναι μερικές μόνο από τις ανάγκες που έχετε κατά καιρούς. Οι έξυπνες και βολικές αρθρωτές ράγες οροφής μπορούν πολύ εύκολα να τοποθετηθούν κατά το διάμηκες ή εγκάρσια, ώστε να σας δώσουν τη δυνατότητα να μεταφέρετε  ό,τι έχετε ανάγκη, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε ένα καινούργιο σετ. Τόσο έξυπνα και τόσο απλά! 
Adjustable boot - Sandero Stepway
Ρυθμιζόμενο πορτ-μπαγκάζ
Μεταφέρετε πολλές αποσκευές όταν ταξιδεύετε; Απλά αναδιπλώστε τις πλάτες του πίσω καθίσματος και εκμεταλλευθείτε τον πρόσθετο χώρο.
High ground clearance - Sandero Stepway
Μεγάλη απόσταση από το έδαφος
Χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος, σας δίνεται η δυνατότητα να κινηθείτε άνετα σε ποικιλία εδαφικών συνθηκών.
ΑΝΕΣΗ
Hands-free card - Sandero Stepway
Κάρτα Hands-free
Τέλος στην αναζήτηση των κλειδιών! Κλειδώστε και ξεκλειδώστε ή βάλτε μπροστά τον κινητήρα: τα πάντα γίνονται πιο εύκολα χάρη στην κάρτα hands-free.
Smart storage compartments - Sandero Stepway
Έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι
Το κεντρικό υποβραχιόνιο του νέου Sandero Stepway προσφέρει αποθηκευτικές λύσεις που σας βοηθούν να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας. 
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
LED dipped-beam headlights - Sandero Stepway
Φώτα πορείας τεχνολογίας LED
Τα φώτα πορείας τεχνολογίας LED του νέου σας Sandero ενεργοποιούνται αυτόματα για να σας εξασφαλίσουν τέλεια ορατότητα, μέρα και νύχτα, σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Επιπλέον, η αυτόματη ενεργοποίηση και των καθαριστήρων διευκολύνει ακόμα περισσότερο την οδήγηση. 
Electronic parking brake - Sandero Stepway
Ηλεκτρονικό χειρόφρενο
Οι ελιγμοί στάθμευσης γίνονται με ακόμα περισσότερη άνεση και χωρίς άγχος χάρη στο ηλεκτρονικό χειρόφρενο.

ΠΟΛΥΜΕΣΑ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Système multimédia Media Nav Sandero Stepway
Media Nav*
Κρατήστε το βλέμμα σας στο δρόμο και βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε στη μεγάλη οθόνη αφής των 8 ιντσών, με δυνατότητα ασύρματης αντιστοίχισης με το smartphone σας. Τηλέφωνο, ηχοσύστημα, σύστημα πλοήγησης, πολυμέσα κ.λπ. Συνδέστε το smartphone σας εύκολα μέσω Bluetooth® ή μέσω της υποδοχής τύπου jack και της θύρας USB. Η ποιότητα ήχου των έξι ενσωματωμένων ηχείων θα σας εκπλήξει.
Système multimédia Media Display Sandero Stepway
Media Display 8" *
Οι αγαπημένες σας εφαρμογές είναι εύκολα προσβάσιμες από τη μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών με με δυνατότητα ασύρματης αντιστοίχισης με το smartphone σας. Δημιουργήστε το τέλειο soundtrack για τα ταξίδια σας, με τέσσερα ενσωματωμένα ηχεία.
Dacia Media Control Sandero Stepway
Media Control
Με το νέο σύστημα ελέγχου πολυμέσων με ραδιόφωνο, σύνδεση τηλεφώνου μέσω Bluetooth® και ενσωματωμένη οθόνη 3,5" στον πίνακα οργάνων, μπορείτε να ελέγχετε το ηχοσύστημα σας από το τιμόνι. Για μια πιο φιλική προς το χρήστη εμπειρία οδήγησης, η εφαρμογή Dacia Media Control διευκολύνει την πρόσβαση στο σύστημα πλοήγησης της επιλογής σας και εμφανίζει την εικόνα του τηλεφώνου στην οθόνη του αυτοκινήτου σας. 2 ηχεία είναι τοποθετημένα στις μπροστινές πόρτες.
* Συμβατό με Android Auto™ και Apple CarPlay™ (Ανάλογα με την αγορά κάθε χώρας)

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ


ΒΙΝΤΕΟ

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ SANDERO STEPWAY

Παρακολουθείστε τα ενημερωτικά βίντεο που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε το Sandero Stepway σας .

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ DACIA AR

ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΑΣ...
μέσω της Επαυξημένης Πραγματικότητας !
Μέσα από την εφαρμογή Dacia AR έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε εικονικά ένα 3D αυτοκίνητο στον χώρο σας. Επιλέξτε το μοντέλο Dacia που επιθυμείτε, στο χρώμα που σας αρέσει και κάντε προεπισκόπηση από τον καναπέ σας ή το γραφείο σας. Μετακινηθείτε γύρω του, μπείτε μέσα, παρατηρήστε τις λεπτομέρειες, αλλάξτε το μέγεθός του... και μοιραστείτε μια φωτογραφία με τους φίλους σας! 

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή:
  • χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να σκανάρετε το QR code (θα τον βρείτε στη 2η εικόνα δεξιά)
  • ή πατήστε το παρακάτω κουμπί για να βρείτε και να κατεβάσετε μια συμβατή με το smartphone σας  έκδοση

    3D VIEWER

    SANDERO STEPWAY
    * Τα αυτοκίνητα, που απεικονίζονται, ενδέχεται να φέρουν προαιρετικό εξοπλισμό με επιπλέον επιβάρυνση. Μέρος του εξοπλισμού, που περιγράφεται ή εμφανίζεται, μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμο μόνο σε συγκεκριμένες χώρες ή με επιπρόσθετο κόστος. Οι πελάτες οφείλουν να ελέγχουν και να επιβεβαιώνουν τα ακριβή χαρακτηριστικά των οχημάτων, που επιθυμούν, συνομιλώντας με τους εκπροσώπους των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων & Επισκευαστών στο σημείο παραγγελίας.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ SANDERO STEPWAY