Sandero Stepway crossover

ALL-NEW SANDERO STEPWAY

Το προσιτό Crossover!

DESIGN

ΕΝΑ ΣΤΙΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟ CROSSOVER

Εντυπωσιακή εμφάνιση, ρευστές οριζόντιες γραμμές, νέα φωτιστική υπογραφή LED με το χαρακτηριστικό σχήμα Ύ΄ της μάρκας και μεγάλη απόσταση από το έδαφος... Το Νέο Sandero Stepway αναδεικνύει την πλήρως ανασχεδιασμένη εμφάνισή του, τονίζοντας ταυτόχρονα και τον Crossover χαρακτήρα του. Καθήστε απλά στο χρηστικό και ευρύχωρο εσωτερικό του και ζήστε με απόλυτη άνεση την εμπειρία κάθε περιπετειώδους μετακίνησής σας.
Sandero Stepway crossover front view

Αναβαθμισμένη εμφάνιση crossover : τόσο από μπροστά...

Το νέο Sandero Stepway τονίζει τον crossover χαρακτήρα του χάρη στο ξεχωριστό εμπρός μέρος του, που γίνεται πιο εμφατικό από την μοναδική μάσκα και τα φωτιστικά σώματα με τη χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή σχήματος Ύ΄. 
Sandero Stepway crossover profil

...όσο και πλευρικά...

Αυξημένη απόσταση από το έδαφος, αρθρωτές μπάρες οροφής, πλευρικά προστατευτικά, πλήρως ενσωματωμένα προστατευτικά στα ‘φρύδια΄ των φτερών, ακτινωτές ζάντες αλουμινίου 16”... Το νέο Sandero Stepway συνδυάζει ιδανικά στο στυλ με τη στιβαρότητα. 
Sandero Stepway crossover rear view

...αλλά και από πίσω.

Φωτιστικά σώματα σε σχήμα ‘Υ΄, ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, πόρτα χώρου αποσκευών με ενσωματωμένο κουμπί ανοίγματος, ανασχεδιασμένη προστατευτική ποδιά, κ.α. Το νέο Sandero Stepway αντανακλά με τον πιο εμφατικό τρόπο το crossover στυλ του.
Interior - Sandero Stepway

Πρακτικό και λειτουργικό εσωτερικό

Σύγχρονος πίνακας οργάνων, ψηλά τοποθετημένη κεντρική κονσόλα  με υποβραχιόνιο και αποθηκευτικό χώρο, μεγάλη οθόνη 8” για εύκολη ανάγνωση των πληροφοριών χωρίς να χρειάζεται να τραβήξετε το βλέμμα σας από το δρόμο... Ταξιδέψτε με απόλυτη άνεση!
Sandero Stepway - Interior

Δυναμικό φινίρισμα

Χειρολαβές θυρών με νέα σχεδίαση, ειδική ταπετσαρία Stepway, εντυπωσιακός εσωτερικός διάκοσμος με πορτοκαλί λεπτομέρειες, αποκλειστικά σήματα “Stepway”… Το νέο Sandero Stepway αντικατοπτρίζει παντού το ξεχωριστό στυλ του.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Modular roof bars Sandero Stepway

Αρθρωτές ράγες οροφής

Κάποια στιγμή, είχατε ανάγκη να μεταφέρετε ένα ποδήλατο. Κατόπιν, χρειάστηκε να τοποθετήσετε μία μπαγκαζιέρα οροφής. Είναι μερικές μόνο από τις ανάγκες που έχετε κατά καιρούς. Οι έξυπνες και βολικές αρθρωτές ράγες οροφής μπορούν πολύ εύκολα να τοποθετηθούν κατά το διάμηκες ή εγκάρσια, ώστε να σας δώσουν τη δυνατότητα να μεταφέρετε  ό,τι έχετε ανάγκη, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε ένα καινούργιο σετ. Τόσο έξυπνα και τόσο απλά! 
Adjustable boot - Sandero Stepway

Ρυθμιζόμενο πορτ-μπαγκάζ

Μεταφέρετε πολλές αποσκευές όταν ταξιδεύετε; Απλά αναδιπλώστε τις πλάτες του πίσω καθίσματος και εκμεταλλευθείτε τον πρόσθετο χώρο.
High ground clearance - Sandero Stepway

Μεγάλη απόσταση από το έδαφος

Χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος, σας δίνεται η δυνατότητα να κινηθείτε άνετα σε ποικιλία εδαφικών συνθηκών.

ΑΝΕΣΗ

Hands-free card - Sandero Stepway

Κάρτα Hands-free

Τέλος στην αναζήτηση των κλειδιών! Κλειδώστε και ξεκλειδώστε ή βάλτε μπροστά τον κινητήρα: τα πάντα γίνονται πιο εύκολα χάρη στην κάρτα hands-free.
Smart storage compartments - Sandero Stepway

Έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι

Το κεντρικό υποβραχιόνιο του νέου Sandero Stepway προσφέρει αποθηκευτικές λύσεις που σας βοηθούν να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας. 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

LED dipped-beam headlights - Sandero Stepway

Φώτα πορείας τεχνολογίας LED

Τα φώτα πορείας τεχνολογίας LED του νέου σας Sandero ενεργοποιούνται αυτόματα για να σας εξασφαλίσουν τέλεια ορατότητα, μέρα και νύχτα, σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Επιπλέον, η αυτόματη ενεργοποίηση και των καθαριστήρων διευκολύνει ακόμα περισσότερο την οδήγηση. 
Electronic parking brake - Sandero Stepway

Ηλεκτρονικό χειρόφρενο

Οι ελιγμοί στάθμευσης γίνονται με ακόμα περισσότερη άνεση και χωρίς άγχος χάρη στο ηλεκτρονικό χειρόφρενο.

ΠΟΛΥΜΕΣΑ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Système multimédia Media Nav Sandero Stepway

Media Nav*

Κρατήστε το βλέμμα σας στο δρόμο και βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε στη μεγάλη οθόνη αφής των 8 ιντσών, με δυνατότητα ασύρματης αντιστοίχισης με το smartphone σας. Τηλέφωνο, ηχοσύστημα, σύστημα πλοήγησης, πολυμέσα κ.λπ. Συνδέστε το smartphone σας εύκολα μέσω Bluetooth® ή μέσω της υποδοχής τύπου jack και της θύρας USB. Η ποιότητα ήχου των έξι ενσωματωμένων ηχείων θα σας εκπλήξει.
Système multimédia Media Display Sandero Stepway

Media Display 8" *

Οι αγαπημένες σας εφαρμογές είναι εύκολα προσβάσιμες από τη μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών με με δυνατότητα ασύρματης αντιστοίχισης με το smartphone σας. Δημιουργήστε το τέλειο soundtrack για τα ταξίδια σας, με τέσσερα ενσωματωμένα ηχεία.
Dacia Media Control Sandero Stepway

Media Control

Με το νέο σύστημα ελέγχου πολυμέσων με ραδιόφωνο, σύνδεση τηλεφώνου μέσω Bluetooth® και ενσωματωμένη οθόνη 3,5" στον πίνακα οργάνων, μπορείτε να ελέγχετε το ηχοσύστημα σας από το τιμόνι. Για μια πιο φιλική προς το χρήστη εμπειρία οδήγησης, η εφαρμογή Dacia Media Control διευκολύνει την πρόσβαση στο σύστημα πλοήγησης της επιλογής σας και εμφανίζει την εικόνα του τηλεφώνου στην οθόνη του αυτοκινήτου σας. 2 ηχεία είναι τοποθετημένα στις μπροστινές πόρτες.
* Συμβατό με Android Auto™ και Apple CarPlay™ (Ανάλογα με την αγορά κάθε χώρας)

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ


ΒΙΝΤΕΟ

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ALL-NEW SANDERO STEPWAY

Παρακολουθείστε τα ενημερωτικά βίντεο που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε το νέο σας Sandero Stepway.

3D VIEWER

ALL-NEW SANDERO STEPWAY
* Τα αυτοκίνητα, που απεικονίζονται, ενδέχεται να φέρουν προαιρετικό εξοπλισμό με επιπλέον επιβάρυνση. Μέρος του εξοπλισμού, που περιγράφεται ή εμφανίζεται, μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμο μόνο σε συγκεκριμένες χώρες ή με επιπρόσθετο κόστος. Οι πελάτες οφείλουν να ελέγχουν και να επιβεβαιώνουν τα ακριβή χαρακτηριστικά των οχημάτων, που επιθυμούν, συνομιλώντας με τους εκπροσώπους των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων & Επισκευαστών στο σημείο παραγγελίας.
Διαβάστε περισσότερα στους Όρους Χρήσης, Ενότητα Γ. Περιεχόμενο του Site 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ALL-NEW SANDERO STEPWAY