Nouvelle Dacia Spring

SPRING

Το 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης

από

18.950 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ
(τιμή με την κρατική επιδότηση του προγράμματος
ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ - Β' ΚΥΚΛΟΣ
)

ΕΝΑ 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΗΣ

Το Dacia Spring ξεχωρίζει από την SUV εμφάνισή του και κινείται από έναν 100% ηλεκτρικό κινητήρα. Πιστό στις παραδόσεις της μάρκας Dacia, αυτό το αυτοκίνητο πόλης προσφέρει μία νέα αίσθηση οδηγικής ευχαρίστησης στις καθημερινές σας μετακινήσεις.
Nouvelle Dacia Spring extérieur
Νέα εμφάνιση Dacia...
Το Dacia Spring εντυπωσιάζει με τις μυώδεις του γραμμές, τις συμπαγείς του διαστάσεις και την αυξημένη απόστασή του από το έδαφος.
Nouvelle Dacia Spring extérieur
...με design κόντρα στο κατεστημένο
Νέα φωτιστική υπογραφή Dacia, μπάρες οροφής, ζάντες Flex Doria 14’’, πίσω προστατευτική ποδιά... το Dacia Spring είναι ήδη σύμβολο.
Nouvelle Dacia Spring look de baroudeuse
Έτοιμο να αντιμετωπίσει τη ζούγκλα της πόλης
Το Dacia Spring συνδυάζει την ευελιξία ενός οχήματος πόλης με τη στιβαρότητα ενός SUV, δείχνοντας ταυτόχρονα και τον περιπετειώδη χαρακτήρα του.
Nouvelle Dacia Spring intérieur
Μικρό… αλλά ευρύχωρο
Πέρα από τις 4 ευρύχωρες θέσεις και το εύκολα διαμορφώσιμο εσωτερικό του, το Dacia Spring σάς προσφέρει επίσης και τις καλύτερες από τις τεχνολογίες της Dacia.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
Αυτονομία για ξένοιαστες μετακινήσεις
Το Dacia Spring επιτυγχάνει αυτονομία έως και 220km βάσει μικτού κύκλου δοκιμών WLTP* και 310km σε αστικό κύκλο WLTP. Μία πλήρης φόρτιση της μπαταρίας του (27,4kWh) σάς διασφαλίζει μία ολόκληρη εβδομάδα διαδρομών στην πόλη!
* Ο συνδυασμένος κύκλος WLTP περιλαμβάνει αστικές διαδρομές σε ποσοστό 57%, περιαστικές 25% και 18% διαδρομές σε αυτοκινητόδρομο.
ΦΟΡΤΙΣΗ
Φορτίστε παντού, κάθε στιγμή
Εκμεταλλευθείτε μία στάση στη διαδρομή για τη φόρτιση του Dacia Spring. Για πόση ώρα; Ανακτήστε έως και 80% της ενέργειας της μπαταρίας σας σε λιγότερο από μία ώρα, χρησιμοποιώντας έναν σταθμό ταχείας φόρτισης, με τη βοήθεια του φορτιστή συνεχούς ρεύματος (Υποδοχή φόρτισης CCS2 - DC 30 kW ). 

Στο σπίτι, μπορεί να σας καλύψει η συμβατική οικιακή σας παροχή ! Προτιμάτε την ταχεία φόρτιση; Εγκαταστήστε ένα επιτοίχιο φορτιστή (wallbox) για να έχετε μία πλήρη φόρτιση σε λιγότερο από 5 ώρες.
MY DACIA
Κινηθείτε ελεύθερα
Απλουστεύστε τη ζωή σας χάρη στην εφαρμογή κινητών MY Dacia ! Προγραμματίστε τη θερμοκρασία του εσωτερικού του αυτοκινήτου σας, ελέγξτε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας σας και ενεργοποιήστε ή διακόψτε τη διαδικασία φόρτισης, από το smartphone σας.

ΚΑΜΠΙΝΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ
Nouvelle Dacia Spring 4 vraies places
4 πραγματικές θέσεις
Ταξιδέψτε με άνεση μόνος, με 2 ή 3 άτομα στο Dacia Spring σας!
Nouvelle Dacia Spring volume de coffre
Πορτ-μπαγκάζ με χωρητικότητα 290λτ.
Το Dacia Spring σάς προσφέρει επίσης και τον καλύτερο χώρο φόρτωσης στην κατηγορία του, χάρη στο ευρύχωρο πορτ-μπαγκάζ και τη δυνατότητα αναδίπλωσης του πίσω καθίσματος. Έξυπνο!
Nouvelle Dacia Spring rangements
Αποθηκευτικοί χώροι 23,1λτ.
Το Dacia Spring συνδυάζει την ευρυχωρία με τις δυνατότητες διαμόρφωσης και τους έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους.
ΠΟΛΥΜΕΣΑ
Nouvelle Dacia Spring
Media Nav*
Εσείς απολαύστε το ταξίδι, το σύστημα Media Nav φροντίζει για τα πάντα! Τηλέφωνο, ηχοσύστημα, πολυμέσα, δορυφορική πλοήγηση: τα πάντα βρίσκονται στην οθόνη αφής των 7 ιντσών. Θέλετε να ακούσετε τις αγαπημένες σας μουσικές λίστες; Συνδέστε το smartphone σας μέσω Bluetooth® ή στην υποδοχή τύπου jack και τις θύρες USB. Χρειάζεστε φόρτιση; Αφήστε το σύστημα να σας καθοδηγήσει στον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης.
Nouvelle Dacia Spring
Αντιστοίχιση του smartphone
Χρησιμοποιήστε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές χωρίς να χρειαστεί να τραβήξετε ούτε στιγμή το βλέμμα σας από το δρόμο ! Με τη βοήθεια του Android Auto™ και του Apple CarPlay™, αντιστοιχίστε και εμφανίστε απλά το περιεχόμενο του smartphone σας, στην οθόνη αφής των 7" του αυτοκινήτου σας.
*  Συμβατό με Android Auto™ και Apple CarPlay™.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
Nouvelle Dacia Spring
Πρόγραμμα Eco
Οδηγήστε για μεγαλύτερες αποστάσεις, με 100% ηλεκτροκίνηση, χάρη στο πρόγραμμα Eco! Βελτιστοποιώντας αυτόματα ορισμένες λειτουργίες του αυτοκινήτου σας, επιτυγχάνετε την επέκταση της αυτονομίας της μπαταρίας σας.
Nouvelle Dacia Spring
Σύστημα πέδησης με ανάκτηση ενέργειας
Αυξήστε την αυτονομία σας, κατά τη διάρκεια της οδήγησης! Χάρη στο σύστημα πέδησης με ανάκτηση ενέργειας η μπαταρία σας ανακτά ενέργεια κατά τις φάσεις της επιβράδυνσης ή του φρεναρίσματος. Αυξάνετε έτσι και τον χρόνο οδήγησης μεταξύ δύο φορτίσεων!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ DACIA AR

ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΑΣ...
μέσω της Επαυξημένης Πραγματικότητας !
Μέσα από την εφαρμογή Dacia AR έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε εικονικά ένα 3D αυτοκίνητο στον χώρο σας. Επιλέξτε το μοντέλο Dacia που επιθυμείτε, στο χρώμα που σας αρέσει και κάντε προεπισκόπηση από τον καναπέ σας ή το γραφείο σας. Μετακινηθείτε γύρω του, μπείτε μέσα, παρατηρήστε τις λεπτομέρειες, αλλάξτε το μέγεθός του... και μοιραστείτε μια φωτογραφία με τους φίλους σας! 

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή:
  • χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να σκανάρετε το QR code (θα τον βρείτε στη 2η εικόνα δεξιά)
  • ή πατήστε το παρακάτω κουμπί για να βρείτε και να κατεβάσετε μια συμβατή με το smartphone σας  έκδοση


ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΑΣ


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ SPRING