6 Οκτωβρίου 2015

Το Dacia DUSTER στην πρώτη γραμμή του SEAJETS Rally Acropolis 2015

Στο θρυλικό Ράλλυ Ακρόπολις, το Dacia Duster από τη θέσητου πλοηγού θα οδηγήσει μία από τις εντυπωσιακότερες, αλλά και πιο απαιτητικέςγια οδηγούς και αυτοκίνητα δοκιμασίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού
Με τα διακριτικά ‘00’, το Dacia Duster θα έχει το ρόλο του δεύτερουπλοηγού στο SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2015 που θα διεξαχθεί το προσεχέςΣαββατοκύριακο 10 & 11 Οκτωβρίου. Στα χέρια του Σπύρου Δουκέρη, ενός οδηγού με μεγάλη εμπειρία ιδιαίτερα σε αγώνες εκτός δρόμου, το Duster θαείναι το τελευταίο μη αγωνιστικό αυτοκίνητο που θα ξεκινά σε κάθε ειδικήδιαδρομή εξασφαλίζοντας ότι τα πάντα είναι έτοιμα ώστε ο αγώνας να μπορεί ναδιεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια για τα πληρώματα και τους θεατές. Χάρη στηστιβαρή του κατασκευή, τον αποδοτικό του κινητήρα, αλλά και το αποτελεσματικόσύστημα τετρακίνησης, το Dacia Duster αποτελεί το ιδανικό αυτοκίνητογια αυτόν το ρόλο για τον οποίο συχνά χρησιμοποιούνται ειδικάτροποποιημένο ή και αγωνιστικά αυτοκίνητα. Απόδειξη της εξαιρετικής κατασκευήςτου δημοφιλούς μοντέλου της Dacia αποτελεί το γεγονός ότι το “normal”αυτοκίνητο χρειάστηκε ελάχιστες τροποποιήσεις ώστε να αναλάβει αυτόντον πολύ απαιτητικό ρόλο. Συγκεκριμένα το Dacia Duster 1.6 dCi 110 4X4 του SEAJETSΡάλλυ Ακρόπολις 2015 εφοδιάστηκε μόνο με μια ενισχυμένη μεταλλικήποδιά, λασπωτήρες και χωμάτινα ελαστικά. Με δεδομένες τις πολύ σκληρές συνθήκεςπου θα έχει να αντιμετωπίσει το Duster εφοδιάστηκε με μια επιπλέον ρεζέρβα γιανα είναι ετοιμοπόλεμο κάθε στιγμή.

Αυτό το Σαββατοκύριακο τα βουνά της Αττικής και της Κορινθίας θα φιλοξενήσουντον αγαπημένο αγώνα των Ελλήνων φίλων του αυτοκινήτου με το DaciaDuster να αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμα μια φορά τις ικανότητες τουνα ανταπεξέρχεται σε κάθε δοκιμασία, όσο απαιτητική κι αν είναι.