23 Απριλίου 2021

Νέα DACIA SANDERO STREETWAY & STEPWAY:
Απλά. Ό,τι χρειάζεσαι!

Τα Νέα Dacia SANDERO STREETWAY & STEPWAY ξεκινούν την εμπορική τους πορεία και στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για 2 ξεχωριστά, νέα μοντέλα, που έχουν συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, είναι σύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα και απόλυτα χρηστικά, χωρίς να ξεχνάνε τις βασικές αξίες της Dacia, όπως η απλότητα και η αξιοπιστία, ενώ αιχμή του δόρατος είναι η ασυναγώνιστη τιμή τους.


Το Νέο SANDERO STREETWAY δείχνει το δρόμο στην πόλη, αφού έχει έρθει για να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες για αστικές μετακινήσεις με τον πλέον εύκολο, γρήγορο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο. Με τονισμένους τους ώμους και τους θόλους των τροχών, το Νέο SANDERO STREETWAY αναδύει μια έντονη προσωπικότητα και μια αίσθηση στιβαρότητας. Παράλληλα, οι γραμμές του είναι πιο ρευστές, χάρη στην πιο αεροδυναμική τοποθέτηση του παρ-μπριζ, τη χαμηλότερη γραμμή οροφής (κατά 1 εκ.), αλλά και της κεραίας, που είναι, πλέον, τοποθετημένη στο πίσω μέρος της οροφής. Παρά το ότι η απόσταση από το έδαφος παραμένει ίδια με του προηγούμενου μοντέλου (στα 133 χλστ. με φορτίο), το All-new SANDERO μοιάζει να «κάθεται» χαμηλότερα, κυρίως εξαιτίας των πιο φαρδιών μετατροχίων, αλλά και των πληθωρικών τροχών.

Χάρη στην αυξημένη απόστασή του από το έδαφος, το Νέο DANDERO STEPWAY «Το προσιτό Crossover» αποτελεί το λειτουργικό compact crossover της γκάμας Dacia. Η εντυπωσιακή εσωτερική και εξωτερική σχεδίασή του αποτελεί την καλύτερη απόδειξη του περιπετειώδους χαρακτήρα του. Η εικόνα και το DNA του Νέου SANDERO STEPWAY τονίζονται από την αυξημένη διαφοροποίησή του σε σχέση με το Νέο SANDERO STREETWAY. Το Νέο DANDERO STEPWAY καθίσταται άμεσα αναγνωρίσιμο στο μπροστινό του μέρος από το ειδικά σχεδιασμένο, ανάγλυφο εμπρός καπό με τα τονισμένα τόξα, το χρωμιωμένο λογότυπο “Stepway” κάτω από τη γρίλια της μάσκας, καθώς και τα διακοσμητικά γύρω από τους προβολείς ομίχλης. Τόσο ο εμπρός όσο και ο πίσω προφυλακτήρας ενσωματώνουν μία μεταλλική ποδιά βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος, για προστασία από γδαρσίματα.

Το Νέο DANDERO STEPWAY διαθέτει τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες ενός crossover, όπως η αυξημένη απόσταση από το έδαφος στα 174 χλστ. – 4,1 εκ. παραπάνω από του Νέου SANDERO STREETWAY και ανάμεσα στις μεγαλύτερες τιμές της κατηγορίας των B-crossover – οι ράγες οροφής με το λογότυπο του μοντέλου, τα φαρδύτερα φρύδια στα φτερά και οι ειδικές ενισχύσεις στα μαρσπιέ των θυρών.