Φθινοπωρινή περίοδος με νέες σημαντικές παρουσίες για το GROUPE RENAULT στην Ελληνική Αγορά
22 Σεπτεμβρίου 2017

Το τελευταίο 3μηνο του έτους η παρουσία του GROUPE RENAULT στην Ελληνική Αγορά θα ενισχυθεί περαιτέρω με δύο νέες πολύ σημαντικές παρουσίες. Το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων και Επισκευαστών Renault & Dacia ενημερώθηκε σε πρόσφατη εκδήλωση για τα νέα μοντέλα που θα ενταχθούν στην γκάμα των δύο εταιρειών.

Νέα DACIA Sandero, Sandero Stepway και Duster: Πιο ολοκληρωμένα από ποτέ, πιο προσιτά από ποτέ!
15 Ιουνίου 2017

Η ανανεωμένη γκάμα της DACIA, προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση με μοντέλα που χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό τους, τον πλήρη εξοπλισμό, αλλά και την τεχνολογία του GROUPE RENAULT που ενσωματώνουν, καταφέρνουν όσο κανένα άλλο αυτοκίνητο να προσφέρουν τόσα πολλά ζητώντας τόσο λίγα.

Το DACIA Duster στην πρώτη γραμμή του SEAJETS Rally Acropolis 2015
6 Οκτωβρίου 2015

Στο θρυλικό Ράλλυ Ακρόπολις, το Dacia Duster από τη θέση του πλοηγού θα οδηγήσει μία από τις εντυπωσιακότερες, αλλά και πιο απαιτητικές για οδηγούς και αυτοκίνητα δοκιμασίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η RENAULT-DACIA ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
25 Απριλίου 2012

H Renault-Dacia Σφακιανάκης, μέλος του δικτύου συνεργατών της PGA Ελλάδα, είναι ο dealer με τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων αυτοκινήτων Renault – Dacia για τα έτη 2010 & 2011. Βασιζόμενη στην εμπιστοσύνη και στη στήριξη των πελατών της, η Renault-Dacia Σφακιανάκης, προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας κάθετης μονάδας σε κομβικό σημείο στη Λ. Κηφισίας (παραπλεύρως νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ) στη διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 29-31, Μαρούσι Τηλ. 210 6895230, Fax. 210 6801626

Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης 2012
5 Μαρτίου 2012

DACIA, ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΣΕ ΑΝΑΝΠΤΥΞΗ Η Dacia επέλεξε τη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης για να παρουσιάσει μια εντυπωσιακή συλλογή νέων μοντέλων :
• Lodgy… σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση το ολοκαίνουργιο MPV της μάρκας που διατίθεται σε 5θέσια και 7θέσια έκδοση
• Duster DELSEY… ανοιχτή πρόσκληση για ταξίδι Sandero
• Stepway 2… η εξέλιξη του περιπετειώδους χαρακτήρα που λάνσαρε το Sandero

Ο PROST ΚΑΙ ΤΟ DACIA LODGY «GLACE», ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ TROPHEE ANDROS !
30 Ιανουαρίου 2012

Μετά από ένα τελικό με πολύ σασπένς, η Dacia κατακτά τον 1ο της τίτλο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, χάρη σε έναν εκπληκτικό Alain Prost και την πολύτιμη βοήθεια των Nicolas Prost και Evens Stievenart. Ο Alain Prost προσθέτει με αυτό τον τίτλο, το 3ο τρόπαιο Trophée Andros στη συλλογή του, και χαρίζει στο Dacia Lodgy «Glace» τη διάκριση του πρώτου αυτοκινήτου ‘ενός όγκου’ που κατακτά τον τίτλο στον πάγο, τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί το αντίστοιχο μοντέλο παραγωγής. (Αναμένεται να παρουσιαστεί στο φετινό διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης).


Σελίδα: [1] [2] [3] [4]