Στο νέο Sandero, όλα είναι σε απόλυτο έλεγχο. Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESC) αλλά και το ABS με σύστημα υποβοήθησης φρεναρίσματος πανικού (AFU και το υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, προσφέρουν την πιο σύγχρονη ασπίδα προστασίας για τον αποτελεσματικό έλεγχο της πορείας του αυτοκινήτου. Οι αερόσακοι οδηγού-συνοδηγού και οι εμπρός πλευρικοί αερόσακοι συμπεριλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων. Τα πίσω πλαϊνά καθίσματα διαθέτουν σύστημα υποδοχής ISOFIX για την ασφαλή στήριξη παιδικού καθίσματος

Το νέο Dacia Sandero διατίθεται με τον best seller κινητήρα πετρελαίου του ομίλου Renault 1.5 dCi 75hp Euro6 με σύστημα Stop & Start, που προσφέρει υψηλά επίπεδα ροπής και χαμηλή μικτή κατανάλωση 3,5lt/100km, και με τον κινητήρα βενζίνης 1.2 16V 75hp Flex που αποτελεί μια δοκιμασμένη και οικονομική λύση προσφέροντας πολιτισμένη λειτουργία και καλή επιτάχυνση.

Με το νέο Dacia Sandero, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Διαθέτει 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση (ή 100.000 χλμ.), 3 χρόνια Οδική Βοήθεια και χαμηλό κόστος συντήρησης.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να απολαύσετε κάθε διαδρομή.