Κινητήρες

Τεχνογνωσία του ομίλου Renault

Τεχνογνωσία του ομίλου Renault

Το νέο Dacia Sandero Stepway διατίθεται με σύγχρονους κινητήρες βενζίνης και diesel που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους και την χαμηλή κατανάλωση. Οι κινητήρες αυτοί εφοδιάζουν πολλά μοντέλα Renault και έχουν δοκιμαστεί και αποδείξει την αξιοπιστία τους. Επιπλέον, το νέο Dacia Sandero Stepway διατίθεται με δυνατότητα 5ετούς Εργοστασιακής Εγγύησης , 3 χρόνια Οδική Βοήθεια και χαμηλό κόστος συντήρησης.

Κινητήρας Βενζίνης

Ο νέος τρικύλινδρος, υπερτροφοδοτούμενος EURO6 κινητήρας βενζίνης 898 cm3 που διατίθεται στο νέο Sandero Stepway είναι άμεσος, ζωντανός και προσφέρει υψηλή επιτάχυνση από πολύ χαμηλές στροφές. Χάρη στις χαμηλές εκπομπές CO₂ το νέο Sandero Stepway σας εξασφαλίζει ελεύθερη πρόσβαση στον πράσινο δακτύλιο. Με ροπή 140Νm στις 2.550 σ.α.λ. και μέση κατανάλωση στα 5,1lt/100km προσφέρει απολαυστική οδήγηση σε κάθε διαδρομή.

0.9 TCe 90hp EURO6

Κιβώτιο ταχυτήτων: Μηχανικό, 5 σχέσεων
Εκπομπές CO₂ (gr/km): 115
Μικτή κατανάλωση (lt/100km) : 5,1

Κινητήρας  Βενζίνης
Κινητήρας Diesel

Κινητήρας Diesel

Ο κινητήρας πετρελαίου 1.5 dCi αποτελεί διεθνές best seller και στο νέο Sandero Stepway διατίθεται με 90 ίππους. Τα υψηλά επίπεδα ροπής (220 Nm/1.750 σ.α.λ) προσφέρουν  άνετη μετακίνηση στην πόλη, ενώ παράλληλα η κατανάλωση διατηρείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.  Οι εκπομπές CO2 του νέου κινητήρα είναι στα 105gr, και δίνουν τη δυνατότητα στο νέο Sandero Stepway να εισέρχεται ελεύθερα στον πράσινο δακτύλιο και να διαθέτει  πολύ μικρό κόστος τελών κυκλοφορίας.

1.5 dCi 90hp

Κιβώτιο ταχυτήτων: Μηχανικό, 5 σχέσεων
Εκπομπές CO₂ (gr/km): 105
Μικτή κατανάλωση (lt/100km): 4