Η «Σφακιανάκης GROUP» στο δίκτυο της PGA ΕΛΛΑΔΑ
3 Δεκεμβρίου 2009

Η PGA ΕΛΛΑΔΑ, o αποκλειστικός εισαγωγέας των οχημάτων Renault και Dacia στην Ελλάδα, αναπτύσσεται και επεκτείνει το δίκτυο της στην Αθήνα. Για το λόγο αυτό ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της έκθεσης ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε. για τη Renault & τη Dacia στο Περιστέρι.

DACIA SANDERO STEPWAY: Η Περιπέτεια που δεν κοστίζει
2 Σεπτεμβρίου 2009

Η αθλητική σιλουέτα του Dacia Sandero Stepway, θα προσελκύσει σίγουρα τους νεότερους αγοραστές που αναζητούν ένα προσιτό σε αξία, και με έντονη προσωπικότητα, αυτοκίνητο.

DACIA & RENAULT: Δέκα Χρόνια κοινών επιτυχιών!
8 Ιουλίου 2009

Από τις 2 Ιουλίου του 1999 που η Dacia πέρασε στην ιδιοκτησία της Renault, η μάρκα έγινε ένας σημαντικός παίκτης σε ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία, και αποτελεί σημαντικό παράγοντα στη στρατηγική του ομίλου Renault.

Νέος Εξουσιοδοτημένος Διανομέας Renault – Dacia στη Λάρισα
29 Ιουνίου 2009

Η PGA ΕΛΛΑΔΑ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με την εταιρία «Μ & Μ αυτοκίνητα, Ανώνυμη Εμπορική Αντιπροσωπευτική Εταιρία» και την ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα προσφορά της καθώς επίσης της εύχεται επιτυχή συνέχιση των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων.

Extra εξοπλισμός από τη Dacia σε πασχαλινή τιμή!
17 Μαρτίου 2009

Χρειάζεστε άμεσα ένα νέο αυτοκίνητο; Δε συμβιβάζεστε στα θέματα ποιότητας και ασφάλειας; Απαιτείτε όμως και τις καλύτερες τιμές; Εκμεταλλευτείτε την πασχαλινή προφορά της Dacia για την απόκτηση οποιουδήποτε μοντέλου της επιπλέον εξοπλισμό δωρεάν!

DACIA, ένας υπολογίσιμος παίκτης στο χώρο της αυτοκίνησης
6 Μαρτίου 2009

Η Dacia βαδίζει σε νέους δρόμους, κάνοντας πάλι την έκπληξη και παρουσιάζοντας στην έκθεση της Γενεύης το Duster, ένα φουτουριστικό crossover, ένα αυτοκίνητο επίδειξης που προβάλει τις ίδιες αξίες για τις οποίες η μάρκα έγινε αναγνωρίσιμη από το ξεκίνημά της.


Σελίδα: [1] [2] [3] [4] [5] [6]