Θρίαμβος για τον Alain Prost και το Dacia Duster στο Stade de France
17 Μαρτίου 2011

Πάνω από 50.000 θεατές κατέκλυσαν το Stade de France, κοντά στο Παρίσι, για να παρακολουθήσουν τον Alain Prost και το Dacia Duster του να κυριαρχούν στη συνάντηση Trophée Andros, που δεν αποτελεί μέρος του πρωταθλήματος. Έχοντας κερδίσει τον προηγούμενο γύρο του αγώνα, ο Alain Prost, μαζί με τον συναθλητή του στην ομάδα για μια και μοναδική φορά Evens Stievenart, κέρδισαν και το grand finale. Το Dacia και ο Prost κέρδισαν επίσης και τον διαγωνισμό δημοτικότητας του σαββατοκύριακου, αφήνοντας το ανεξίτηλο σημάδι τους στο gala που σήμανε το τέλος της σεζόν.

Το Dacia Duster θα τα «βάλει» με τον Διεθνή Αγώνα Ανάβασης Pikes Peak
28 Φεβρουαρίου 2011

Μια συναρπαστική νέα πρόκληση περιμένει τη Dacia της Renault Groupe με τη μορφή του αγώνα ανάβασης Pikes Peak International Hill Climb. Παραμένοντας πιστή στο χαρακτήρα της, η Dacia, μια εταιρεία γνωστή για τη σχέση ποιότητας – τιμής που προσφέρει μέσω των προϊόντων της, αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον πιο απαιτητικό αγώνα ανάβασης στην πολιτεία του Colorado (ΗΠΑ).

ALAIN PROST ΚΑΙ DACIA DUSTER : 2Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 2010/2011
16 Φεβρουαρίου 2011

Η σταθερή επίδοση στο αγώνα του Πρωταθλήματος Trophée Andros που πραγματοποιήθηκε στη Lans en Vercors, εξασφάλισαν για 2η συνεχόμενη χρονιά μια θέση στο βάθρο στον Alain Prost και το Dacia Duster. Η τελευταία φάση του Πρωταθλήματος θα βρει τα αυτοκίνητα και τις ομάδες στο περίφημο Stade de France, στο Παρίσι, όπου ο Γάλλος πολύ-πρωταθλητής θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι μαζί με το Dacia του, παραμένει πάντα ο ‘πρωταθλητής της δημοτικότητας’.

PGA ΕΛΛΑΔΑ –RENAULT /DACIA - Άλλη μια πετυχημένη χρονιά!
11 Φεβρουαρίου 2011

Λίγο πριν την έναρξη της πιο δύσκολης οικονομικής περιόδου για την Ελλάδα η PGA Motors θέλησε να επεκτείνει τις δραστηριότητες της εκπροσωπώντας τις μάρκες Renault και Dacia στην Ελλάδα. Η PGA Ελλάδα ξεκίνησε την πορεία της στην Ελληνική αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2008 με αρκετές δυσκολίες αλλά με ισχυρή διάθεση και θέληση να πετύχει. Μετά από τρία επιτυχημένα χρόνια η πορεία της είναι σταθερά ανοδική αυξάνοντας χρονιά με τη χρονιά τα μερίδια της στην αγορά αυτοκινήτου!

DACIA: AUTO BEST 2011
10 Δεκεμβρίου 2010

Τη διάκριση “AUTOBEST 2011” κέρδισε το Dacia Duster. Με συνολική συγκομιδή 863 βαθμών, ο νικητής άφησε στη 2η θέση το Opel Meriva (που συγκέντρωσε 822 βαθμούς), ενώ στην 3η θέση βρέθηκε το Renault Fluence, συγκεντρώνοντας 717 βαθμούς.

Dacia Επαγγελματικά – Επανάσταση στις τιμές το Μάιο!
30 Απριλίου 2010

Για όλους τους επαγγελματίες που δε συμβιβάζεστε και ψάχνετε την καλύτερη σχέση τιμής – ποιότητας, η Dacia σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε το επόμενό σας επαγγελματικό όχημα κάνοντας μειώνοντας τις τιμές της για το μήνα Μάιο!


Σελίδα: [1] [2] [3] [4] [5]