Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης 2012
5 Μαρτίου 2012

DACIA, ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΣΕ ΑΝΑΝΠΤΥΞΗ Η Dacia επέλεξε τη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης για να παρουσιάσει μια εντυπωσιακή συλλογή νέων μοντέλων :
• Lodgy… σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση το ολοκαίνουργιο MPV της μάρκας που διατίθεται σε 5θέσια και 7θέσια έκδοση
• Duster DELSEY… ανοιχτή πρόσκληση για ταξίδι Sandero
• Stepway 2… η εξέλιξη του περιπετειώδους χαρακτήρα που λάνσαρε το Sandero

Ο PROST ΚΑΙ ΤΟ DACIA LODGY «GLACE», ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ TROPHEE ANDROS !
30 Ιανουαρίου 2012

Μετά από ένα τελικό με πολύ σασπένς, η Dacia κατακτά τον 1ο της τίτλο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, χάρη σε έναν εκπληκτικό Alain Prost και την πολύτιμη βοήθεια των Nicolas Prost και Evens Stievenart. Ο Alain Prost προσθέτει με αυτό τον τίτλο, το 3ο τρόπαιο Trophée Andros στη συλλογή του, και χαρίζει στο Dacia Lodgy «Glace» τη διάκριση του πρώτου αυτοκινήτου ‘ενός όγκου’ που κατακτά τον τίτλο στον πάγο, τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί το αντίστοιχο μοντέλο παραγωγής. (Αναμένεται να παρουσιαστεί στο φετινό διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης).

DACIA LODGY "GLACE" : ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TROPHEE ANDROS, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
24 Νοεμβρίου 2011

LODGY « GLACE » : ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ DACIA ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ DACIA
18 Νοεμβρίου 2011

Η Dacia σας κάνει από τώρα Χριστουγεννιάτικα δώρα χάρη στις νέες χειμερινές προσφορές της σε ολόκληρη την γκάμα των μοντέλων της, προσφέροντας συνολικό όφελος έως 1.880€.

DACIA, ΜΙΑ ΓΚΑΜΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
5 Οκτωβρίου 2011

Πραγματικός πρωτοπόρος στον κόσμο των αυτοκινήτων, η Dacia συνεχίζει να εκπλήσσει και να καινοτομεί, παραμένοντας πιστή στις αξίες που εγγυώνται την επιτυχία της: προσφέρο¬ντας οχήματα γενναιόδωρα, απλά και αξιόπιστα, στην καλύτερη τιμή.

Η Dacia βραβεύτηκε από το Automotive News Europe
23 Σεπτεμβρίου 2011

Στο Dacia Logan απονεμήθηκε το δεύτερο βραβείο για τα αυτοκίνητα που σημάδεψαν τη δεκαετία 2000-2010 ενώ το πρώτο βραβείο δόθηκε στο Mercedes SLS και το τρίτο στο Tesla Roadster κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης « Legends on wheels », που διοργανώθηκε από το Automotive News Europe και τον οργανισμό MSX International, στις 13 Σεπτεμβρίου στην Φρανκφούρτη.


Σελίδα: [1] [2] [3] [4] [5]