Η RENAULT-DACIA ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
25 Απριλίου 2012

H Renault-Dacia Σφακιανάκης, μέλος του δικτύου συνεργατών της PGA Ελλάδα, είναι ο dealer με τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων αυτοκινήτων Renault – Dacia για τα έτη 2010 & 2011. Βασιζόμενη στην εμπιστοσύνη και στη στήριξη των πελατών της, η Renault-Dacia Σφακιανάκης, προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας κάθετης μονάδας σε κομβικό σημείο στη Λ. Κηφισίας (παραπλεύρως νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ) στη διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 29-31, Μαρούσι Τηλ. 210 6895230, Fax. 210 6801626

Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης 2012
5 Μαρτίου 2012

DACIA, ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΣΕ ΑΝΑΝΠΤΥΞΗ Η Dacia επέλεξε τη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης για να παρουσιάσει μια εντυπωσιακή συλλογή νέων μοντέλων :
• Lodgy… σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση το ολοκαίνουργιο MPV της μάρκας που διατίθεται σε 5θέσια και 7θέσια έκδοση
• Duster DELSEY… ανοιχτή πρόσκληση για ταξίδι Sandero
• Stepway 2… η εξέλιξη του περιπετειώδους χαρακτήρα που λάνσαρε το Sandero

Ο PROST ΚΑΙ ΤΟ DACIA LODGY «GLACE», ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ TROPHEE ANDROS !
30 Ιανουαρίου 2012

Μετά από ένα τελικό με πολύ σασπένς, η Dacia κατακτά τον 1ο της τίτλο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, χάρη σε έναν εκπληκτικό Alain Prost και την πολύτιμη βοήθεια των Nicolas Prost και Evens Stievenart. Ο Alain Prost προσθέτει με αυτό τον τίτλο, το 3ο τρόπαιο Trophée Andros στη συλλογή του, και χαρίζει στο Dacia Lodgy «Glace» τη διάκριση του πρώτου αυτοκινήτου ‘ενός όγκου’ που κατακτά τον τίτλο στον πάγο, τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί το αντίστοιχο μοντέλο παραγωγής. (Αναμένεται να παρουσιαστεί στο φετινό διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης).

DACIA LODGY "GLACE" : ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TROPHEE ANDROS, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
24 Νοεμβρίου 2011

LODGY « GLACE » : ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ DACIA ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ DACIA
18 Νοεμβρίου 2011

Η Dacia σας κάνει από τώρα Χριστουγεννιάτικα δώρα χάρη στις νέες χειμερινές προσφορές της σε ολόκληρη την γκάμα των μοντέλων της, προσφέροντας συνολικό όφελος έως 1.880€.

DACIA, ΜΙΑ ΓΚΑΜΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
5 Οκτωβρίου 2011

Πραγματικός πρωτοπόρος στον κόσμο των αυτοκινήτων, η Dacia συνεχίζει να εκπλήσσει και να καινοτομεί, παραμένοντας πιστή στις αξίες που εγγυώνται την επιτυχία της: προσφέρο¬ντας οχήματα γενναιόδωρα, απλά και αξιόπιστα, στην καλύτερη τιμή.


Σελίδα: [1] [2] [3] [4] [5] [6]